2/08/2009

Sportfritt sportlov!

Sitter och funderar på varför de har valt att kalla detta lovet för sportlov. Ja, det är vanligt att åka på skidsemester och sånt nu, men det är precis lika vanligt att stanna hemma och spela dator. Varför inte "datalovet"? Jo för världen styrs av skidfanatiker..

På onsdag morgon åker Andreas till stockholm, är där tills på torsdag och åker sedan direkt till norge där han är tills på söndag. Han ska på turné med Wailing Andy förstår ni. Detta är ju skitkul och allt sånt, det är bra att det går bra, men jag blir ENSAM på ALLA HJÄRTANS fucking DAG!! Hur tragiskt är inte det? Kommer att sakna honom..

På fredag blir det mys hos Jeanet verkar det som. Älskar våra get togethers, man mår verkligen så himla bra och inte ett problem i världen kan komma åt en! (Förutom kanske hur man skall ta sig hem..)

Aya har gått och blivit nykterist. Anledningen får ni fråga henne om. hon somnade på en påslagen spis när hon var full.. Jag tycker att det är starkt att bestämma sig för en sån grej alltså! Alkohol är ju verkligen inte bra för någon och det är hemskt om det skall behöva bli farligt på riktigt för att man ska fatta det. Ehrm.. Jag är ju inte nykterist själv dårå men... Eeehh..

3 kommentarer:

Anonym sa...

girlsnight! aya, kanske t.o.m kan vara med i min klubb snart :D
/denise

Anonym sa...

Bra alexandra

Ronja sa...

HAHA! Ja, somliga är ju klantiga... lika bra att hon blir nykterist kanske? Annars kan man ju bestämma sig för att inte dricka riiiktigt lika mkt nästa gång ;)