3/04/2008

Opåhittig som in i helvete..

Denise sa till mig idag att jag skulle skriva ett bloginlägg, så det gör jag väl. Det blir nog inte så roligt att läsa tyvärr, har skrivkramp eller något.

Jag har börjat kasta bort mitt liv med att spela Sims. Ajjabajja Linnea! Det är dumt! Behöver skriva en sammanfattning om kondition, den skall vara klar imorgon på gympan. Jag har hört att vi ska ha ett konditionstest på gympan. Fy sjutton vad det kommer att gå dåligt, jag blir ju ffs andfådd av att gå upp för trapporna till Andreas lägenhet! (det är typ 4 trappor...)

Jag har börgat gilla Soduko..Töntigt, jag vet ;) men jag har ett sodukospel på min mp3, och det är alldeles perfekt att sitta och pyssla med på bussen samtidigt som man lyssnar på trevlig musik.

Tittar på TV Det är ett reportage om en gammal tant, som är konstnär. Hon har gjort typ 500 skulpturer av lera. Hon sitter bara hemma och "leker" med leran hela dagarna, och resultatet blir fantastiskt! tänk om man kunde va sån.. Fast hon var i och för sig lite smått galen. Vilken konstnär är inte det?

Jag har märkt att jag kastar mig på fjärrkontrollen varenda gång jag hör vinjetten till andra avenyn. Jag är nog allergisk mot det programmet. Det kliar i hela kroppen och jag mår lite illa när jag försöker titta på det. Undra om det är farligt med andraavenyn-intolerans?

Nu får ni nöja er, för jag måste få ordning på mig själv.

Puss!
//Linnea, Nea, Gandalf, Biibii

Inga kommentarer: