3/27/2010

Earth Hour

Tja, tänkte jag skulle passa på att skriva ett litet inlägg här medan jag fortfarande kan.. Är en av töntarna som tror att jag kan rädda världen genom att stänga av elektronik och lampor i en fjuttig liten timma. För att kompensera sitter jag därför själv i andreas lägenhet med tv och dator på, plus lamporna i två andra rum.. Jag gillar inte när det är tyst, ok? Jag kommer nog sitta med mp3spelaren i öronen och en ficklampa och läsa nån av andreas helt orörda böcker. Fattar inte varför han inte läser, det är ju det bästa som finns, och han har ju massvis med böcker! Knäppgök.. :P

Lyssnar på "Superstar" för 4:e gången på raken nu.. Fan va go' den e'! Åååh jag älskar den mer och mer för varje gång, perfektion är det! villvillvillvill på nån festival i sommar så att jag kan se dom.. The Ark alltså för de oinsatta..

Om typ 2 timmar blir det party här eller nåt.. Lite fint folk från olika håll och kanter samlas här för att fira att vi klarade av Earth Hour och supa skallen av oss.. Eller nåt.. Om nån fått tag på sprit.. Fy vad man är patetisk när man är 18-19 år.. Inga pengar till att gå på krogen så man blir som en 17-åring igen som måste be kompisens moster att köpa ut lite xider typ..

Superstar - lyssning 5.
http://www.thearkworld.com/ <-- där är den btw.

Vet att jag inte kan skriva roliga saker på bloggen längre.. Ett tag visste jag hur man twistade orden och fick det att bli skoj och lite smart sådär men jag har glömt.. Det är väl åldern. Mer än 18 ½ år nu, fyfan..

Lyssning 6. Texten är lite gay..
Men fin är den ändå.
Andreas grannar är nog lite bittra nu.. Men vem kan egentligen bli arg av att höra en så bra låt sex gånger om? Inte som att höra vengaboys vidriga sommarplåga "boom, boom, boom, boom" på repeat en hel hultsfredsnatt.. DÅ blir man bitter ska jag säga.

detta blir sista lyssningen. Sen blir det timos nya. Nästan lika fint.

Inga kommentarer: